Tietopohjaista keskustakehitystä Lappeenrannassa

By Teemu Jama, 24.12.2019

Lappeenranna keskusta kehittyy hyvää vauhtia täydennysrakentamisen myötä, mutta muuttuuko uusiutumisen myötä myös keskustan painopiste? Entä mitä kortteleita kannattaisi jatkossa kehittää, jotta suunta olisi varmasti oikea? Mallinsimme Lappeenrannan lähitulevaisuuden hankkeet mitoituksineen 3D-kaupunkitietomalliin. Mallin pohjalta laskettiin muutoksia kävelyvirroissa, liikenteessä ja keskustan palvelurakenteen kehittymisessä. Havainnollinen virtuaalimalli mitoitustietoineen yhdessä analyysikarttojen kanssa toimi keskustelujen pohjana, jolloin tunnistettiin yhteisesti käynnissäolevan kehityksen suunta ja siihen sopivat ratkaisut. Avot!

Lataa Hyvä Sie -raportti koneellesi Tästä.

Lisätietoja: teemu.jama@wsp.com

Työ on osa Lappeenrannan keskustan kehityshanketta Meijän City.