Oulun seudun pyöräily

By Design Studio, 22.8.2019

Pyörällä liikkumisen helpottaminen ja sen houkuttelevammaksi tekeminen Oulun seudulla vaati pääpyöräreittien uudelleen brändäystä sekä opastepyloneiden ja kylttien suunnittelua.

Tavoitteenamme oli rakentaa Oulun pääpyöräilyreiteistä kiinnostava ja merkityksellinen kokonaisuus sekä lisätä Oulun seudulla liikkuvien päivittäistä pyöräilyä. Pääpyöräreittien selkeä ja pyöräilemään innostava opastus tekee helpoksi omaksua parhaimmat reitit Oulun seudulla.

Suunnittelimme Oulun seudun pyöräilylle oman visuaalisen ilmeen sekä opastekokonaisuuden. Valitsemamme brändin tyyli ja ilme pohjautuu Oulun seudun liikkujille pitämiimme työpajoihin. Työpajoista saimme mm. ideoita toteuttamaamme valokuva-aineistoon, missä pyöräillään eri vuodenaikoina ja sloganiksi valikoitui ”Vappaa tyyli!”