Interaktiivinen visualisointimalli sai kiitosta

By Design Studio, 5.9.2017

WSP tarjoaa laadukkaita katu- ja ympäristösuunnittelupalveluja, joiden osana toteuttamamme interaktiiviset visualisointimallit ovat saaneet hyvän vastaanoton. Visualisointimalli tukee suunnitelmien käsittelyä kokouksissa ja helpottaa hankkeen esittelyä päätöksentekijöille ja asukkaille. Mitä monimutkaisempi hanke on kyseessä, sitä suurempi apu visualisointimalli on eri toimijoiden välisessä vuorovaikutuksessa.

Interaktiivisuus tulee esiin ominaisuuksissa, joiden avulla sääolosuhdetta tai valaistusta voidaan muuttaa reaaliajassa kamera-animaation aikana. Mallissa on mahdollista myös liikkua vapaasti, joka on tervetullut ominaisuus erityisesti kokouksissa ja asukastilaisuuksissa. Espoon Viherlaakson torin katusuunnittelutyössä interaktiivista visualisointimallia hyödynnettiin sekä varsinaisessa suunnittelussa että suunnitelmien esittelyssä lautakunnassa.