WSP finaaliin Kera Challenge -kilpailussa

By wspdw_admin, 11.2.2016

WSP:n, Arkkitehtuuritoimisto B&M:n, Päivi Raivion ja Setlementtiasuntojen kilpailuehdotus Co-op City on valittu finaaliin Kera Challenge –kilpailussa. Kilpailussa haetaan ideoita Espoon Kerassa sijaitsevan S-Ryhmän logistiikkakeskuksen alueen kehittämisestä vetovoimaiseksi ja ekologiseksi kaupunginosaksi. Tavoitteena on myös löytää lyhyen aikavälin toimenpiteitä, joilla alueen muutosta ohjataan. Ehdotuksemme Co-op City sai tuomaristolta kiitosta erityisesti kiertotalouden, ryhmärakentamisen, yhteiskehittämisen ja yhteisöllisen asumisen konsepteista. Keran kilpailu on osa laajempaa pohjoismaista The Nordic Built Cities Challengea. Jatkoon valitut 4 ehdotusta saavat noin 30 000 euroa ideoidensa jatkokehittelyyn ja kilpailun voittaja valitaan kesäkuussa 2016.

Lisätietoa:

https://www.s-kanava.fi/uutinen/teollisuusalueesta-ideoidaan-yhteisollista-kaupunkikeidasta/2393211_384136

KERA CO-OP CITY 2_isoteksti