#paradigmanmuutos

By wspdw_admin, 25.5.2015

WSP on saanut Vuoden Kuntatekniikan Saavutus 2015 -palkinnon Helsingin yleiskaavaan liittyvästä konsulttityöstä ”Kaupunkibulevardien tavoitelähtöinen vaikutusten arviointi”!

Suomen kuntatekniikan yhdistys SKTY ry myöntää vuosittain Kuntatekniikan saavutus -tunnustuksen organisaatiolle, joka on edistänyt merkittävästi hankkeen, toimintatavan tai innovaation avulla laadukkaampaa, turvallisempaa ja viihtyisämpää rakennettua ympäristöä.

”Olemme ilahtuneita palkinnosta, koska lähestymistapa selvitystyössä oli erilainen kuin mihin aiemmin on alalla totuttu. Suomessa on perinteisesti toteutettu teolliseen yhdyskuntarakenteeseen perustuvaa suunnittelua, mikä on tullut kaupunkialueilla tiensä päähän. WSP:ssä tavoitteenamme on muuttaa perinteistä tapaa toteuttaa yhdyskuntasuunnittelua: kaupungeista tulee saada nykyistä elinvoimaisempia ja viihtyisämpiä”, WSP:n asiakkuusjohtaja Risto Jounila kertoo.

Palkintoa avaava kirjoitus löytyy Kuntatekniikka-lehdestä http://kuntatekniikka.fi/#/issue/63/13947  ..sivulta 16.

Katso lisäksi WSP:n Kaupunkiarkkitehtuuri -yksikön vetäjän Teemu Holopaisen esitys aiheesta Kuntatekniikan päivillä Turussa:

#PARADIGMANMUUTOS from Teemu Holopainen