WSP Natural Visualization

By wspdw_admin, 10.2.2015

WSP:n Lauttasaaren toimistossa toimii NV-tiimi. NV tulee sanoista Natural Visualization. NV-tiimin missio on suunnitella kaiken mittakaavan arkkitehtuuria ja muotoilua tietomallien avulla siten että tuloksia voidaan havainnollistaa mahdollisimman realistisella ja luonnollisella tavalla. Tämä edellyttää sekä suunnittelulta että suunnitteluvälineiltä korkeaa laatua, koska havainnekuva ei viesti vain ”graafista tunnelmaa”, vaan luonnollista todellisuutta. Tämä on tarpeen, koska monet kohteemme ovat osa arkista ihmisten elinympäristöä, arjen arkkitehtuuria. Tällöin kuvan tavoite ei ole myydä suunnitelmaa investoreille, vaan    viestiä tulevasta muutoksesta.

Olemme koonneet tähän joukon NV-tiimin suunnittelijoiden arkkitehti Tuomas Vuorisen ja teollinen muotoilija Simon Örnbergin töitä.

raitapilari-vihreä NV NV

sortti-3d-lännestä_v2302904_HKL_03

"Nordis"

ESKA-ISTUIN Finken_yleisnäkymä kaitaantie-Bondaksensilta-3d Kauppatori-3d-2-new_2 Kruunusilta-palosaariisosilta-3d myllysilta_kuva itärannlta_alavirran puolelta-3